La CUP decidirà divendres si conflueix amb altres agents de Manresa de cara a les municipals

També es parlarà de la llista electoral i s'acabarà de perfilar i tancar l'ordre de les posicions de sortida que ja van ser aprovades el passat setembre

Redacció
28 de novembre del 2018
Actualitzat a les 15:47h
El proper divendres 30 de novembre a les 19.30h se celebrarà la tercera assemblea oberta de la CUP Manresa per parlar de les eleccions municipals de maig del 2019. L'assemblea servirà per posar-se al dia dels diferents grups de treball que es van posar en marxa el passat 21 de setembre. L'assemblea es farà al Batzac.

En la mateixa assemblea també es debatrà la possibilitat d'una possible confluència de la CUP amb altres agents d'esquerres de la ciutat per afrontar les eleccions de maig. 

Finalment, es parlarà de la llista electoral i s'acabarà de perfilar i tancar l'ordre de les posicions de sortida que ja van ser aprovades el passat setembre. En aquest punt també es valorarà la incorporació de noves persones a la llista que reflecteixin l'eixamplament de la candidatura.

La CUP de Manresa vol animar totes les militants i simpatitzants de la candidatura a participar d'aquesta assemblea, ja que es prendran decisions de vital importància pel futur immediat a nivell institucional.