La CUP i ERC avancen el relleu a l'alcaldia de Navàs per malaltia de Genís Rovira

L'actual alcalde mantindrà la regidoria mentre dura el seu tractament i tornarà al capdavant de l'Ajuntament l'octubre de 2021

L'actual alcalde, Genís Rovira, al centre, durant un ple de Navàs
L'actual alcalde, Genís Rovira, al centre, durant un ple de Navàs | Jaume Vilà
Redacció
26 d'octubre del 2019
Actualitzat el 27 d'octubre a les 10:45h
El relleu que tenien pactat la CUP i ERC a l'alcaldia de Navàs gràcies al pacte que van subscriure per aquest mandat s'avançarà degut al tractament per una malaltia que està rebent l'actual alcalde cupaire Genís Rovira.

En un ple extraordinari que tindrà lloc el proper dimarts, Rovira renunciarà al càrrec, tot i que mantindrà la regidoria per tornar a agafar l'alcaldia i fer la resta del mandat que li toca l'octubre-novembre de 2021. Posteriorment al ple extraordinari se'n celebrarà un altre on serà escollit el republicà Salvador Busquets.

L'últim dia de les vacances d'estiu, abans d'agafar el vol de tornada, Genís Rovira va trobar-se malament i va haver d'ingressar a l'hospital on van detectar-li la malaltia. Des de llavors, l'actual alcalde va iniciar un tractament que ha fet difícil les seva presència a l'Ajuntament i durant actes públics. En les passades Festes de Tardor, Rovira encara va participar en algun acte.