Tots els partits excepte Ciutadans condemnen l'agressió feixista de Manresa

El PSC condemna l'atac tot i que recorda que defensa que sigui la senyera la bandera que presideixi la plaça Onze de Setembre

31 de juliol del 2018
Actualitzat el 01 d'agost a les 17:59h
Resposta gairebé unànime entre els partits polítics amb representació a l'Ajuntament de Manresa sobre l'atac feixista que vàren patir set independentistes la matinada de dilluns a la plaça Onze de Setembre. CDC, ERC, la CUP, el PSC i Democràcia Municipal van usar les xarxes socials el dilluns per condemnar l'atac feixista que es va produir a Manresa.

Els partits sobiranistes van usar Twitter per condemnar l'acció violenta. Membres d'ERC i de la CUP van participar a la manifestació que va tenir lloc al vespre a Manresa. CDC es trobava a la mateixa hora celebrant l'assemblea d'elecció de Valentí Junyent com a alcaldable de la formació a les eleccions municipals que tindran lloc el mes de març de 2019.
  El president del PSC de Manresa, Felip González, també va fer servir el Twitter per condemnar l'acció, tot recordant que la seva formació defensa que sigui la senyera la bandera que presideixi la plaça Onze de Setembre.

Finalment, Democràcia Municipal va passar un breu comunicat via Whatsapp per condemnar l'acció feixista. Per la seva part, Ciutadans, no es va pronunciar sobre l'agressió.
  Per la seva part, l'Ajuntament de Manresa també ha condemnat l'agressió i ha anunciat a través de Twitter que "emprendrà les accions legals pertinents"