Autor/a
Marc Orts

Marc Orts

marcorts@naciodigital.cat

Redactor a la taula d'edició de Nació

Vaig néixer a Barcelona l'any 2000, tot i que m'agrada identificar-me com a gracienc. Em vaig graduar en Periodisme el 2022 i estic en procés de fer-ho també en Ciència Política i Gestió Pública aquest 2024, en tots dos casos a la Universitat Autònoma de Barcelona. Vaig entrar a l'equip d'edició de Nació just després d'acabar les pràctiques curriculars i des d'aleshores combino aquesta tasca amb la realització de reportatges i cròniques sobre l'actualitat social catalana.

Com qualsevol altre jove barceloní (parlo des de la miopia de la capital), em preocupa el futur: la crisi de l'habitatge i l'empitjorament de les condicions de vida. Mentrestant, tracto la meva passió malaltissa pel futbol amb una bona ració setmanal de partits com a jugador, entrenador i espectador. També soc un gran fan de la literatura d'Antonio Tabucci i de les sobretaules amb amics.

23/03/2024

La realitat silenciosa dels menors drogoaddictes

Familiars i especialistes en l'atenció a mèdica a adolescents amb problemes d'addiccions expliquen a Nació la dificultat d'atendre el procés de cura, que obliga algunes llars a hipotecar-se per completar el tractament

El més llegit