Així s'ha acomiadat Carlos Carrizosa del Parlament i dels diputats: «Gràcies a tots»

El líder de Ciutadans diu adeu a dotze anys de feina a la cambra catalana en una darrera intervenció crítica amb els anys del procés i defensant la tasca del seu partit

Victor Rodrigo
23 de maig del 2024
Actualitzat a la 13:55h

El líder de Ciutadans a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha volgut acomiadar-se del Parlament de Catalunya i dels seus companys diputats en la seva darrera intervenció a la cambra catalana. Després d'un debat intens durant la comissió permanent, el candidat del partit taronja a les eleccions del passat 12 de maig -on no van aconseguir representació parlamentària- ha demanat el torn de paraula a la presidenta, Anna Erra, per parlar durant uns minuts a títol personal.

En un discurs que ha iniciat agraint la tasca dels professionals de la cambra catalana, els que treballen entre bastidors especialment, ha mantingut el seu discurs crític contra els anys del procés que ha viscut durant les legislatures en les quals ell ha format part del Parlament. 

Carrizosa, que ha volgut mantenir un to cordial en la seva darrera intervenció, també ha agraït les relacions creades amb els diputats al llarg dels últims dotze anys, encara que "tinguessin pensaments i idees completameny allunyades en la política". Un cop ha finalitzat ha rebut un petit aplaudiment i la immensa majoria dels diputats l'han saludat amablement abans de marxar.