Així serà la manifestació de la Diada: una ona sonora per reivindicar el mandat de l'1-O

La Diagonal es dividirà en 38 trams i les entitats independentistes criden els participants a portar pancartes amb el missatge que vulguin

ANC, Òmnium i l'AMI expliquen com serà la manifestació de la Diada
ANC, Òmnium i l'AMI expliquen com serà la manifestació de la Diada | @omnium
27 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:06h
A les 17:14 es farà un silenci "expectant" i s'abaixaran totes les pancartes. I, a partir d'aleshores, una onada sonora anirà avançant al llarg dels 38 trams en què es dividirà la Diagonal, de Plaça Reial a les Glòries. L'objectiu: reivindicar que es faci efectiu el mandat de l'1-O. Així han dissenyat les entitats independentistes la manifestació de la Diada de l'Onze de Setembre d'enguany. El missatge d'aquesta onada sonora no estarà preestablert. "No hi haurà lones i missatges dirigits, volem que sigui la gent qui ens interpel·li i digui el que vulgui", ha explicat la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, que ha donat ja el tret de sortida a les inscripcions a la mobilització a través del web de l'Assemblea.

Sense renunciar en cap moment a la reivindicació de la llibertat dels presos i exiliats i a la denúncia de la regressió en drets i llibertats, les entitats es conjuren aquesta Diada perquè no caigui en l'oblit el seu objectiu polític: aconseguir la independència.