Els CDR desconvoquen la mobilització contra la investidura d'Illa

L'ANC s'havia despenjat de la crida de l'organització pels "missatges confosos i contradictoris", tot demanant estar "alerta a properes convocatòries"

Una manifestació sobiranista, en imatge d'arxiu
Una manifestació sobiranista, en imatge d'arxiu | Adrià Costa
Redacció
03 d'agost de 2024, 09:25
Actualitzat: 04 d'agost, 13:25h

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) han decidit desconvocar la mobilització contra la investidura del candidat del PSC, Salvador Illa, prevista pel dilluns al matí a l'Estació de França de Barcelona.

En una piulada han argumentat la decisió per "les circumstàncies canviants d'aquests dies". De totes maneres, han assegurat que mantenen la crida a l'independentisme a "trobar-se ben aviat".

Aquest moviment dels CDR arriba tot just una hora després que l'ANC hagi decidit desmarcar-se de la convocatòria. I és que, en un inici, l'Assemblea hi havia donat suport i havia, fins i tot, fet arribar un correu als socis i sòcies del Barcelonès informant de la mobilització, tot i no convocar-la.

Aquest migdia, no obstant això, han explicat que finalment han decidit no participar-hi "davant els missatges confusos i contradictoris esdevinguts les darreres hores".