Ayuso diu «fill de puta» a Sánchez i el PP la justifica: «És el que es mereix»

Les càmeres del Congrés enxampen la presidenta madrilenya insultant el líder del PSOE després que aquest hagi recordat el presumpte cas de corrupció del seu germà

Ayuso, a la tribuna de convidats del Congrés dels Diputats
Ayuso, a la tribuna de convidats del Congrés dels Diputats | Europa Press
Maria Rabella / Lluís Girona
15 de novembre del 2023
Actualitzat el 07 de març del 2024 a la 13:35h

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, enxampada in fraganti. Un dels rostres més visibles del PP ha estat captada en càmera a la tribuna d'autoritats del Congrés dels Diputats mentre proferia el que, sense cap mena de dubte, era un insult gros cap al president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez: "Fill de puta", ha etzibat quan ha sentit que el candidat socialista a la reelecció parlava del seu germà.

Sánchez ha pujat al faristol en el seu torn de rèplica al líder del PP, Alberto Núñez Feijóo. El màxim dirigent del PSOE ha carregat contra la formació conservadora tot assegurant que va fer fora "d'un cop de mà" el seu anterior líder, Pablo Casado, justament després que aquest intentés esbrinar què hi havia darrere d'un presumpte cas de corrupció del germà d'Ayuso, a qui investigaven per endur-se contractes de l'administració en plena pandèmia.