CDC posa a la venda la seu del PDECat al carrer Provença de Barcelona

La decisió s'ha donat a conèixer aquest dissabte durant el consell nacional de la formació | Arriba pocs mesos abans de conèixer la sentència del cas Palau, que pot condemnar Convergència a pagar una multa

La seu del PDEcat al carrer Provença
La seu del PDEcat al carrer Provença | Google Maps
08 de juliol del 2017
Actualitzat a les 21:32h
Mudança al PDECat. Cap a finals d'any haurà de deixar la seu que ocupa al carrer Provença de Barcelona des de l'estiu del 2016 perquè Convergència, que és qui la va comprar i qui figura com a propietària, se la vendrà. Així ho ha avançat La Vanguardia i així ho han confirmat diverses fonts consultades per NacióDigital. La seu del carrer Provença es va comprar després de vendre la que CDC tenia al carrer Còrsega per eixugar deutes.

La venda de l'edifici del carrer Provença, estructurat en cinc plantes i que en un inici havia de servir també per acollir els consells nacionals de la formació, arriba pocs mesos abans que es conegui la sentència del cas Palau. Una sentència que, en cas de ser condemnatòria, podria obligar Convergència -hibernada, però no desapareguda i ara presidida per Jacint Borràs- a fer front a una multa de diversos milions d'euros.

La situació econòmica del PDECat no és òptima, en aquests moments. A finals d'any, per exemple, la formació es va veure obligada a fer un expedient de regulació d'ocupació (ERO) en el qual es van prioritzar les prejubulacions i la recol·locació del personal.