Episodi 5: Què fem amb el ciberassetjament masclista en política?

Arriba el cinquè capítol d'«Snooker» a Nació, l'espai polític més «hardcore» en àudio i vídeo, per parlar i analitzar per què les dones són les més afectades pels atacs constants a través de les xarxes socials, amb Najat Driouech i Sara Gonzàlez

Escolta l'episodi 5 de l'«Snooker», un pòdcast de política hardcore
Escolta l'episodi 5 de l'«Snooker», un pòdcast de política hardcore
Nació
29 de juny del 2023
Actualitzat a les 18:18h


Sovint es parla del poder democratitzador de les xarxes, de com el ciutadà té accés a més fonts d’informació i pot expressar lliurement el que pensa. Però hi ha un revers. El revers de la polarització, de la crispació, de canalitzar les baixes passions contra els adversaris. El mòbil és còmode; el cara a cara, més complex. I per què serà que les grans damnificades d'aquestes pràctiques solen ser dones?

En parlem i ho analitzem amb Najat Driouech, diputada d'ERC al Parlament, i Sara Gonzàlez, periodista d'El Periódico i companya de Nació durant més de sis anys. Elles són les convidades al cinquè episodi de l'Snooker, el pòdcast de política de Nació. Es pot veure i escoltar a YouTube, a Spotify, a Google, a Apple i a Ivoox. Conversa amb Ferran Casas, subdirector del diari i conductor del programa, amb Oriol March, cap de Política, i amb Joan Serra Carné, redactor en cap de Nació.
Arxivat a