Europa no ens mira... i sort n'hi ha

Eleccions europees amb l'extrema dreta i molts temes damunt la taula mentre encara no hem començat a resoldre què passarà a Catalunya. En parlem amb el politòleg Toni Rodon al pòdcast de Nació

Redacció
30 de maig del 2024

Nova edició de l'Snooker, el pòdcast de política hardocre de Nació, per analitzar els dos fronts del debat polític: les eleccions europees del 9 de juny i la ressaca dels comicis catalans del 12 de maig, que ens han deixat un panorama de digestió lenta i de resolució incerta. L'extrema dreta, el que decideix o no Europa, la mesa del Parlament, els pactes... escolteu el nostre pòdcast i us en podreu fer una idea a més d'endur-vos algunes recomanacions que us ho faran més agradable. 

Amb l'ajuda del politòleg Toni Rodon, col·laborador del diari, radiografiem la nova cita amb les urnes en un moment existencial per a Europa. I també enfoquem els escenaris de futur a Catalunya, en què els partits han de resoldre el dilema entre la investidura de Salvador Illa i la repetició electoral. Com sempre, totes les claus amb Ferran Casas, Joan Serra Carné, Oriol March i Carme Rocamora.