Feijóo culpa Sánchez de generar «malestar social» i demana «exemplaritat» als manifestants de Ferraz

El Partit Popular assegura que vol canalitzar la "indignació" ciutadana contra l'amnistia, però ha subratllat que ho farà a través de protestes "cíviques", "ordenades" i "serenes"

Els policies espanyols carregant a Ferraz
Els policies espanyols carregant a Ferraz | ACN
Nació
08 de novembre del 2023
Actualitzat a les 9:40h
El Partit Popular segueix fent equilibrismes per no mullar-se respecte de la deriva violenta de les protestes a la seu del PSOE al carrer Ferraz de Madrid.Alberto Núñez Feijóo va aparèixer aquest dimarts a les onze de la nit per demanar "respecte i exemplaritat" als manifestants -que ja havien elevat la tensió als carrers madrilenys- i ha assenyalat Pedro Sánchez com a provocador "del malestar social" entre els ciutadans.
  En aquest sentit, el portaveu del PP, Borja Sémper, va assegurar aquest dimarts que el PP vol canalitzar la "indignació" ciutadana contra l'amnistia, però ha subratllat que ho farà a través de protestes "cíviques", "ordenades" i "serenes". A parer seu, això és "el més eficaç per respondre d'una manera democràtica a l'atropellament" que està impulsant el Govern espanyol i els seus socis.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha carregat contra "l'ultranacionalisme espanyol que altres vegades ha actuat a Catalunya" i ara s'estén per Madrid. En una piulada a X a primera hora del matí, ha mostrat la seva solidaritat "amb els veïns, partits polítics i institucions afectats per aquests aldarulls dels enemics de la democràcia".