I ara... el pastís de l'estelada

Publicat el 08 de setembre de 2013 a les 19:43
Toni Albà i Agustí Benito mostren el pastís de l'estelada. Foto: La Senyal Bar
 
Agustí Benito, propietari de la pastisseria Agustí Pastisser de Navarcles (el Bages) va presentar el pastís per la Independència aquest dissabte en el marc del sopar que es va celebrar al bar de les piscines de Sant Fruitós, just després de la conferència del CCN La viabilitat econòmica d'una Catalunya independent.
 
Amb la presència de l'humorista Toni Albà, que a més de participar en l'acte del CCN va presentar el seu llibre Ser o no ser, el sopar va comptar amb la presència d'una vintena de persones, entre els convidats i els membres de l'ANC de la territorial de Sant Fruitós, que van degustar el pastís en els postres.
 
El pastís

L'estructura fonamental i base d'aquest pastís és de pa de pessic de crema catalana. Les 4 barres estan composades per melmelada de maduixa, d'un intens vermell. Amb l'estel de xocolata blanca i la capa de gelatina blava que l'envolta, es completa la composició.
 
El pastís està pensat per a que es talli com es talli, horitzontal o transversalment, sempre es distingeixin les quatre barres de la Senyera.