Javier Milei i Pilar Rahola es pregunten plegats «on som i cap a on anem»

El president de l'Argentina i l'opinadora catalana participaran en el 10è LATAM Economic Forum, que reunirà el pròxim mes de juny a Buenos Aires figures destacades del món polític i financer ultraliberal

Milei i Rahola
Milei i Rahola | Nació
Redacció
01 de maig del 2024
Actualitzat a les 18:46h

"Torna l'esdeveniment de política i economia més esperat". Així és com comença la publicació a Facebook que fa propaganda de l'acte que compartiran, d'aquí només uns mesos, el president de l'Argentina, Javier Milei, i la columnista barcelonina, Pilar Rahola. És el 10è LATAM Economic Forum, que se celebrarà el 5 de juny a les 8:30 del matí a l'Alvear Palace Hotel de Buenos Aires. Sota els focus d'un mateix escenari, el polític i la tertuliana intentaran respondre al públic que els acompanyi les preguntes "on som i cap a on anem".

El cartell de l'acte que compartiran Milei i Rahola
El cartell de l'esdeveniment en què intervindran Milei i Rahola - Cedida

L'acte està organitzat per Seitus Finances i Research For Traders i s'emmarca en l'ambient de la comunitat israeliana de dretes a l'Argentina. Entre els ponents que ja han estat confirmats, destaquen figures destacades del món polític i financer ultraliberal, com ara el ministre d'Economia argentí, Luis Caputo; els analistes Sergio Berensztein i Damián Di Pace, i els especialistes Claudio Zuchovicki i Darío Epstein. En aquest darrer val la pena aturar-s'hi. 

Epstein és una figura molt destacada al país, ja que és el principal assessor econòmic del president ultradretà Javier Milei. De fet, fa poc ha completat una gira per Europa i, entre els diversos contactes que ha fet, hi figura la mateixa Rahola. Epstein es va encarregar personalment de publicitar la trobada a través dels seus perfils a les xarxes socials. En un missatge a X, l'especialista econòmic va destacar que l'opinadora catalana tenia una visió "molt interessant" sobre l'Orient Mitjà i també va subratllar que Rahola va verbalitzar "paraules elogioses" al "canvi econòmic que promou Milei". Epstein va afegir que Rahola li havia dedicat dos llibres per al viatge de tornada a la capital argentina.

Les entrades pel 10è LATAM Economic Forum ja estan disponibles. Valen 75.000 dòlars argentins -l'equivalent a una mica més de 80 euros-. Els beneficis, ha defensat l'organització, es destinaran a entitats benèfiques com Acción Social de Jabad i la Cooperadora de l'hospital de nens Ricardo Gutiérrez.

Arxivat a