Llach revela la samarreta de la Diada en ple Canet Rock

El cantautor i exdiputat ensenya al públic del mític festival un disseny de color verd amb el lema "Fem el camí + curt"

Llach, amb la samarreta de la Diada 2024 al Canet Rock
Llach, amb la samarreta de la Diada 2024 al Canet Rock | Jordi Pujolar / ACN
Redacció
07 de juliol del 2024
Actualitzat a les 9:12h

El cantautor i exdiputat al Parlament Lluís Llachha revelat la samarreta de la Diada d'aquest 2024 en ple Canet Rock. Llach, que era un dels grans noms del mític festival que se celebra des del 1975 a Canet de Mar, ha aprofitat una de les seves intervencions damunt l'escenari per fer el que ell ha denominat un "striptease al revés".

I és que Llach ha volgut aprofitar l'ocasió per fer una "primícia mundial de la nova moda", mentre el públic del Canet es mirava incrèdul i es preguntava què passava exactament.

Ha estat en el moment en què s'ha pogut llegir al seu pit el lema d'enguany de la manifestació sobiranista, Fem el camí + curt, que la gent congregada al municipi del Maresme ha esclatat a crits d'independència.

Llach, els ha deixat sonar, i s'ha mirat el públic -amb alguna estelada al vent- amb els punys en alt. Tot seguit, ha començat a cantar el seu clàssic Que Tinguem Sort, publicada el 1977 amb el també cantautor Pedro Guerra.

Per conèixer més detalls de la samarreta de la Diada haurem d'esperar encara una mica. De moment, en sabem que és de color verd i el lema, confirmat pel secretari general de Junts, Jordi Turull. El juntaire, a través d'una piulada al seu compte particular, s'ha fet ressò de l'anunci de Llach.