Poble Lliure aborda avui amb Puigdemont la seva implicació al Consell per la República

Representants del partit vinculat a la CUP viatgen fins a Waterloo per intercanviar estratègies malgrat la negativa oficial dels anticapitalistes a col·laborar en les noves estructures

Darrera assemblea de Poble Lliure a Barcelona
Darrera assemblea de Poble Lliure a Barcelona | ACN
14 de novembre del 2018
Actualitzat a les 8:19h
L'organització Poble Lliure, vinculada a la CUP, serà aquest dimecres a Waterloo per aprofundir sobre el Consell per la República, segons que ha pogut saber NacióDigital. Els coordinadors i portaveus de Poble Lliure, Mireia Caldés i Guillem Fuster, es reuniran amb Carles Puigdemont i Toni Comín, president i director d'aquest nou organisme encarregat, tal com van anunciar el 30 d'octubre en un acte al Palau de la Generalitat, d'internacionalitzar el procés català.

La trobada entre Poble Lliure i els polítics exiliats serà a les 10.00 del matí, amb l'objectiu, segons asseguren, d'intercanviar propostes i opinions sobre la finalitat del Consell, i la nova estratègia republicana que aquest ha d'abanderar. Així mateix, es debatrà sobre el paper que ha de jugar aquest organisme, per tal que l'organització vinculada a la CUP pugui decidir en quin grau decideix donar-hi suport. 

De moment, però, membres de Poble Lliure ja van ser presents a l'acte de presentació del Consell al Palau, on l'organització va ser convidada. A través de les xarxes socials, Poble Lliure li va donar la benvinguda, un gest que no va agradar a bona part de la CUP. "Donem la benvinguda al Consell per la República anunciat per Quim Torra i Carles Puigdemont, tot atents a que aquesta proposta ens faci avançar cap a la construcció de la República catalana i no es quedi, només, en una qüestió retòrica", van fer públic.