Podem evita demanar el vot per als comuns el 12-M

La formació morada denuncia que els de Jéssica Albiach han fet un "ús indegut" de les xarxes i canals del partit, cosa que ha provocat "confusió" entre una part de l'electorat

La coordinadora de Podem Catalunya, Conchi Abellán
La coordinadora de Podem Catalunya, Conchi Abellán
Redacció
09 de maig del 2024
Actualitzat a les 15:51h

Podem ha evitat demanar el vot per als comuns aquest 12-M. En un comunicat que han emès aquesta mateixa tarda a través dels seus perfils a les xarxes socials, han volgut subratllar que no estan representats en la candidatura de Comuns Sumar i, en aquest sentit, han carregat durament contra l"ús indegut" que la formació encapçalada per Jéssica Albiach ha fet de les xarxes i canals del partit.

Concretament, Podem ha criticat "l'apropiació de pàgines" de En Comú Podem, així com els seus seguidors i seguidores per part de Comuns Sumar fent un simple canvi de nom, cosa que, a parer seu, ha generat "confusió" entre una part de l'electorat. Precisament per això, han cridat a votar "d'acord amb la consciència individual" de cadascú.

A més a més, el partit ha subratllat que ja treballa per a les eleccions al Parlament Europeu (PE) del pròxim 9 de juny, que han qualificat de "repte". A parer de la formació morada, aquest pas per les urnes acabarà determinant si Europa imposa "un règim de guerra, retallades i retrocés social" o bé "lidera la pau, la solidaritat i el benestar dels seus pobles".