El PSC es disculpa pels insults del president de la UGT contra Puigdemont

Lluïsa Moret ho considera un "fet aïllat" i demana una campanya "constructiva" que prioritzi les propostes per a la ciutadania

Salvador Illa i Lluïsa Moret, aquest divendres
Salvador Illa i Lluïsa Moret, aquest divendres | PSC
Redacció
03 de maig del 2024
Actualitzat a les 19:36h

El PSC ha sortit al pas de la polèmica i ha demanat disculpes pels insults del president de la UGT, Matías Carnero, contra el cap de llista de Junts, Carles Puigdemont. Carnero s'ha burlat de l'exili de l'expresident i ha assegurat que va marxar en el maleter d'un cotxe "pixat o cagat". Aquestes afirmacions han indignat els independentistes.

La directora de campanya del PSC, Lluïsa Moret, s'ha disculpat "si algú s'ha pogut sentir ofès" i ho ha considerat un fet "aïllat". En una atenció als mitjans abans de l'acte d'aquest vespre a Terrassa, Moret ha demanat que la campanya tingui un to "constructiu" i que la prioritat sigui exposar les propostes per millorar la vida de la ciutadania. 

La polèmica ha esclatat aquest migdia, en una trobada del PSC amb els sindicats CCOO i UGT. En la seva intervenció, Carnero ha disparat contra Puigdemont. Ràpidament, el vídeo ha començat a circular per les xarxes. Puigdemont ha denunciat la "deshumanització" contra ell per part dels socialistes i també rivals polítics com Pere Aragonès s'han solidaritzat amb ell i han carregat contra el PSC.