Puigdemont es compromet a desplegar la República «amb tots els efectes» si guanya el 21-D

El president de la Generalitat, en un acte a la seu de Junts per Catalunya, alimenta la perspectiva de remuntada "folgada" per a la seva candidatura | Sosté que Europa està molt pendent del resultat de les eleccions i considera un èxit la internacionalització del procés a través de l'exili

Puigdemont intervé en l'acte de campanya d'aquest divendres
Puigdemont intervé en l'acte de campanya d'aquest divendres | JuntsxCat
15 de desembre del 2017
Actualitzat el 16 de desembre a les 8:01h
Hores abans del míting central de campanya de Junts per Catalunya, la seu de la candidatura s'ha omplert de personalitats conegudes -del món de la cultura, de sectors professionals i també de la llista al 21-D- per saludar el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Els problemes tècnics han estat els protagonistes de l'arrencada de l'acte, perquè al candidat no se l'escoltava. "Ja li llegirem els llavis", ha exclamat des d'última fila Lloll Bertran, sempre sol·lícita a l'hora de participar en campanyes electorals de l'espai convergent. Finalment, però, Puigdemont ha aparegut, i ho ha fet per prometre que desplegarà la República "amb tots els efectes" si guanya el 21-D.

"Us vull agrair l'escalf i la comprensió de les dificultats. El resultat serà mèrit de tots nosaltres", ha asseverat el president en el seu torn de paraula. Les tendències, segons ell, són bones: a cada enquesta, sosté, es pugen punts. "I d'aquí al 21 podem aconseguir el que ens falta de manera folgada. Si malgrat el que ha fet Rajoy amb el 155, amb l'empresonament i l'exili, continuem dempeus i enviem un missatge clar que per a nosaltres aquest segueix sent el nostre Govern, la victòria serà esclatant", ha apuntat. Ha indicat que caldrà "desplegar la República amb tots els seus efectes".