Un manifest de personalitats afins als comuns reclama un tripartit entre Colau, Maragall i Collboni

Reclamen respondre "a la majoria d'esquerres expressada pels ciutadans" i trobar "una sortida dialogada i acordada a la qüestió catalana"

Muntatge amb les imatges d'Ernest Maragall, Ada Colau i Jaume Collboni, en les imatges a NacióDigital durant aquesta campanya electoral
Muntatge amb les imatges d'Ernest Maragall, Ada Colau i Jaume Collboni, en les imatges a NacióDigital durant aquesta campanya electoral | Adrià Costa
NacióDigital
02 de juny del 2019
Actualitzat a les 21:28h
Ball de manifests aquest diumenge arran de la governabilitat a la ciutat de Barcelona. Després d'un document de personalitats polítiques, socials i civils per a donar suport a un possible pacte entre Ernest Maragall i Ada Colau, arriba ara un altre manifest on reclama un tripartit entre Colau, el mateix Maragall i Jaume Collboni.

"Per un govern d'esquerres a Barcelona" és el títol del document que es pot trobar en aquesta web. Dividit en tres punts, els signants reclamen principalment "respondre a la majoria d'esquerres expressades pels ciutadans" de la capital catalana i "trobar una sortida dialogada i acordada a la qüestió catalana", entre d'altres qüestions.

Persones de l'àmbit polític, de la cultura, del món acadèmic i diversos cercles són alguns dels signants. Entre ells hi trobem els directors de cinema Carla Simón, Elena Trapé i Cesc Gay, el catedràtic de dret constitucional Javier Perez Royo, l'ex-secretari general de CCOO, Joan Carles Gallego, l'actor Antonio de la Torre o el periodista Guillem Martínez, entre d'altres.
Arxivat a