L'Aula clou el Menjar en Família pensant ja en la segona edició

Publicat el 07 de juny de 2010 a les 13:45
Els tallers amb la mainada han tingut molt èxit Foto: Arnau Urgell

L'Aula d'Hostaleria del Ripollès va cloure el passat divendres la primera edició del cicle Menjar en Família. Ho va fer de manera lúdica amb la mainada passant-s'ho bé tot descobrint la diversitat de flruites. Les activitats, que s'han allargat durant mig any, han consistit tant en tallers amb les criatures com amb xerrades pels pares i mares sobre alimentació saludables i problemes en la dieta. Els responsables de l'Aula ja pensen en una segona edició amb més activitats pràctiques i dividides per franja d'edat.

Nancy Rovira, coordinadora de l'Aula d'Hostaleria, considera que el primer any, tot i tractar-se d'un “projecte experimental”, ha estat tot un èxit. En aquest sentit les xerrades sobre aspectes com la diabtis, els celíacs o la intolerància a la lactosa han reunit entre 20 i 25 persones de mitjana. Una xifra que s'ha duplicat en els tallers sobre fruita, peix i verdua i pasta en el qual hi ha pogut participar la mainada.