1.740 nens vulnerables de Sabadell rebran joguines per Nadal

Creu Roja farà arribar 3 joguines a cada infant amb una situació econòmica familiar delicada | L’Obra Social La Caixa ha aportat més de 4.000 joguines al projecte

Joguines aportades a la campanya de la Creu Roja
Joguines aportades a la campanya de la Creu Roja | Albert Segura
Albert Segura
14 de desembre del 2015
Actualitzat a les 16:15h
Cap nen de Sabadell s’ha de quedar sense joguina per Nadal, i per això la Creu Roja ha posat en marxa la campanya “Joguines Solidàries 2016”, que farà que 1.740 nens en situació de vulnerabilitat tinguin regals de Nadal o Reis. Es tracta de joguines noves que es lliuraran a les famílies derivades dels serveis socials.
 
La campanya portarà tres joguines per nen a famílies de Sabadell, Castellar i Sant Llorenç Savall, que les podran recollir entre el 21 i el 23 de desembre al matí i entre els dies 28 i 30, també pel matí, en diferents punts habilitats. “Hi ha un increment del 14% de l’aportació econòmica per les joguines, que són no bèl·liques i no sexistes”; explica Montse Font, vicepresidenta de Creu Roja.
 
L’Obra Social La Caixa ha estat l’encarregada per setzè any consecutiu d’aportar un total de 4.190 joguines, un increment d’un 25% respecte l’any passat.