FOTOS Crema un pis en un edifici ocupat dels Merinals de Sabadell

Els Bombers hi han actuat aquest matí

Redacció
07 de setembre del 2019
Actualitzat a les 17:54h
Foc a l'edifici dels Merinals de Sabadell.
Foc a l'edifici dels Merinals de Sabadell. | NS / Cedida
Un nou incendi crema aquest matí a l'interior d'un bloc de pisos ocupat a la plaça de Veneçuela, al barri d'els Merinals de Sabadell. Els Bombers s'han desplaçat fins el lloc després de rebre l'avís poc abans de les 10.00 hores.
 

Foc a l'edifici dels Merinals de Sabadell. Foto: NS / Cedida


És el segon foc en menys d'un mes en la mateixa zona, després que el 13 d'agost passat un incendi es va declarar en el grup de blocs pendents d'enderroc per part de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, i on a priori no hi viu ningú.
 

Foc a l'edifici dels Merinals de Sabadell. Foto: NS / Cedida


El govern demana celeritat en l'enderroc

Arrel d'aquest nou incendi, l'Ajuntament de Sabadell demana celeritat a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya en l'enderroc dels blocs. "Reclamem i tornarem a reclamar que s'acceleri l'enderroc quan abans millor, ens consta que ja hi treballen, però no deixa de reiterar-se l'urgència, l'incomoditat i l'intranquil·litat dels veïns", ha expressat el regidor d'Habitatge, Eloi Cortés, en declaracions a NacióSabadell.

Ja el passat mes d'agost es van posar planxes d'acer als baixos dels edificis per evitar l'entrada de ningú a l'interior. El d'avui, però, apunta que ha estat un incendi intencionat, no se sap si provocat des de dins o des de fora del bloc.