Comencen els controls conjunts dels cossos policials a Sabadell

Estan repartits per diferents punts de la ciutat

Un dels controls conjunts a la ciutat
Un dels controls conjunts a la ciutat | Dani Sánchez
NacióSabadell
17 de març del 2020
Actualitzat a les 14:36h
Els tres cossos policials que hi ha a la ciutat, Policia Municipal de Sabadell, Mossos d'Esquadra i policia espanyola, han començat a treballar plegats, en el marc de mesures aprovades en el decret municipal. Han iniciat els controls per tal de garantir que la gent es quedi a casa. 

Estan repartits per diferents punts de la ciutat i es limiten a assegurar que no es fan desplaçaments en va i que la circulació és la mínima i indispensable, amb la finalitat d'evitar que es continuï propagant el coronavirus. 

D'altra banda, i en el marc d'aquest paquets de mesures locals, el consistori ha garantit l’atenció social bàsica per aquelles persones i famílies en situació de vulnerabilitat, com també les persones grans en situació de dependència sense suport familiar; el col·lectiu sense llar; es manté actiu el Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) i es reforçarà el servei d’àpats a domicili.

Des de l'administració es trucarà a prop de 7.000 persones vulnerables o que viuen soles a Sabadell per saber com es troben i oferir-los els serveis que puguin precisar. Un treball que es farà en col·laboració amb la Creu Roja Sabadell i l'equip municipal.