La 67a Festa de l’Esport, suspesa definitivament

Serà la tercera vegada que no s'organitza en la història d'aquests reconeixements

La Festa de l?Esport de 2019
La Festa de l?Esport de 2019 | 517
NacióSabadell
17 d'octubre del 2020
La 67a Festa de l'Esport Sabadellenc, que inicialment estava prevista celebrar-se entre l'1 i el 7 de juny, s'ha cancel·lat definitivament. A l'abril, enmig de l'estat d'alarma es va decidir ajornar, i l'Ajuntament ha decidit la cancel·lació final per l'actuació situació actual de la pandèmia.  

Des de l'organització ja es treballa per organitzar la cita l'any vinent, ja que la decisió de buscar un "encaix" després de l'estiu s'ha vist frustrat per la segona onada del coronavirus, que ha obligat a desestimar muntar la logística d'aquests reconeixements. 

La Festa de l'Esport s'ha celebrat de forma ininterrompuda des de 1950, excepte 1951 i 1952, per tant, gairebé 70 anys després s'ha hagut de descartar la seva organització. Abans de la situació d’emergència causada pel coronavirus, el jurat de la Festa ja havia escollit les deu entitats i esportistes finalistes per optar al guardó dels millors de 2019, després que s'haguessin presentat 36 candidatures d’esportistes i 21 d’entitats.

Els darrers premiats van ser la waterpolista del CN Sabadell Maica García i el Club de Tennis Sabadell, en una vetllada celebrada al Teatre Principal.