El Col·legi de l'Advocacia de Sabadell celebra les eleccions a degà amb tres candidats

Eulàlia Barros, Marc Remolà i Carmen Gómez són les tres persones que opten a substituir el degà Manolo Hernández

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Sabadell
Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Sabadell | Cedida
Redacció
16 de desembre del 2020
Actualitzat a les 17:52h
El Col·legi de l'Advocacia de Sabadell tindrà a partir d'aquest dijous, 17 de desembre, un nou degà. Manolo Hernández no repetirà càrrec i són tres els candidats que opten a substituir-lo: Eulàlia Barros, Marc Remolà i Carmen Gómez. Per primer cop a Catalunya, i per culpa de la pandèmia, ls comicis se celebraran amb la possibilitat de votar telemàticament.

Aquesta i altres mesures tècniques s'han hagut d'aplicar per tal d'assegurar que puguin participar el màxim nombre de col·legiats possible. La votació començarà a les 10 h i s'allargarà fins les 19 h. L'escrutini dels vots començarà pels vots emesos de forma presencial. Seguidament, es farà recompte dels vots emesos per mitjà telemàtic, que s’hauran de sumar als primers.

D'acord amb el reglament, el recompte dels vots emesos telemàticament serà també dut a terme pels components de la mesa electoral, que haurà de comprovar que cada votant figura en el cens d'electors.

A banda d'escollir el nou degà, les eleccions també serviran per decidir qui serà el diputat segon, quart i sisè, el tresorer, el bibliotecari i el secretari. Tots els càrrecs s'elegiran per un període de quatre anys i són de renovació preceptiva per expiració de llur termini de mandat, llevat del tresorer i el bibliotecari, que ho seran pels dos anys que els hi resta de mandat.