VÍDEO Aquest és l'espai on s'ampliarà l'Hospital Parc Taulí

Salut ha anunciat aquesta setmana 40 milions d'euros per crear un centre "satèl·lit" i "reformular" el Frontal Gran Via

L'àrea on es preveu fer l'ampliació de l'hospital
L'àrea on es preveu fer l'ampliació de l'hospital | ACN
NacióSabadell
20 de desembre del 2020
Actualitzat a les 18:37h

Aquesta setmana el vicepresident en funcions de president del Govern, Pere Aragonès, la consellera de Salut, Alba Vergés, i el director del Servei Català de Salut (CatSalut), Adrià Comella, han visitat l'Hospital Parc Taulí per anunciar una inversió de 40 milions d'euros fins a 2024 per incorporar millores. 
 

L'àrea on es preveu fer l'ampliació de l'hospital Foto: ACN


Es tracta d'un paquet de recursos per "modernitzar i ampliar" la capacitat d'assistència del Taulí, tal com va precisar Vergés. Es construirà un edifici polivalent, que funcionarà "com a satèl·lit". Aquest nou espai s'aixecarà a la part posterior de l'hospital. 

Serà un edifici amb planta baixa i unes altres tres. Una porta d'entrada amb recepció i possibilitat d’acollir urgències; una primera planta on hi aniran 35 llits UCI, semicrítics i d’hospitalitzacions i una segona i tercera, on s’instal·laran 70 llits de curta estada d’urgències. 

La voluntat és que entri en funcionament la tardor vinent. Vergés va recordar que segueix el model implantat en uns altres cinc hospitals, el de Bellvitge, Arnau Vilanova de Lleida, el Moisès Broggi de Sant Joan Despí, la Vall d’Hebron i el Germans Trias i Pujol.