Giuseppina Cariola serà l'alcaldable d'Independents per Sant Cugat

Fora de les dinàmiques dels partits tradicionals, volen aportar "una altra manera de fer política" que es vertebri des de la participació ciutadana i l'"esperit de l'1-O"

Imatge de l'acte de presentació de la candidatura d'Independents a Sant Cugat
Imatge de l'acte de presentació de la candidatura d'Independents a Sant Cugat | Sergi Baixas
22 de març del 2023
Actualitzat a les 23:45h
Giusppeina Cariola, originària d'Itàlia i advocada de professió, serà la candidata alcaldable d'Independents Sant Cugat de cara a les eleccions municipals del mes de maig. Aquesta tarda, l'executiva local ha presentat la formulació definitiva dels primers llocs de la llista electoral que s'ha configurat després dels resultats d'una consulta interna entre la militància que va tenir lloc el passat 15 de març. Josep Lluís Llibreria anirà de segon, Sun Rius de tercera i Artur Royo de quart. 

Davant de prop de 120 persones al teatre de La Unió, la formació catalanista s'ha reivindicat com un partit de persones "crítiques, desenganyades i decebudes" amb la gestió de les administracions públiques i del projecte independentista.

Així, fora de les dinàmiques dels partits tradicionals, volen aportar "una altra manera de fer política" que es vertebri des de la participació ciutadana i l'"esperit de l'1-O". "Si nosaltres no hi som, tornaran a governar els de sempre", han sentenciat amb la voluntat de ser decisius en el pròxim govern municipal. Tanmateix, es comprometen a no pactar amb cap formació que no se sumi a l'"alliberament nacional" de Catalunya.
 

Imatge de Giuseppina Cariola Foto: Cedida

 

Aquest nomenament acompanyarà al de Neus José, que ja va ser escollida a principis d'any com a candidata presidenciable d'Independents a l'EMD de Valldoreix