Una aerolínia prohibeix un plat popular a causa de les turbulències

Korean Air deixarà de servir fideus instantanis, coneguts també com a "noodles", durant els vols de llarga distància per evitar problemes de seguretat

Publicat el 01 d’agost de 2024 a les 17:42

Els noodles són el menjar xinès perfecte per fer un àpat ràpid, gustós i saludable. La popularitat d'aquest aliment ha traspassat fronteres i s'ha convertit en un plat apreciat arreu del món. Els noodles tenen hidrats de carboni i són una font d'energia ideal per entomar un dia dur, en especial si has de fer un viatge llarg.

No obstant això, ja hi ha una companyia aèria que ha prohibit aquest plat a bord en vols de llarga distància. És el cas de la companyia Korean Air, que deixarà de servir fideus instantanis com a mesura per evitar els riscos derivats de les turbulències en vol.

Korean Air ha també adoptat mesures per evitar riscos amb les turbulències. A partir del 15 d'agost, han decidit no servir més fideus instantanis en classe turista perquè tenen un component de perill afegit: porten aigua bullent. Així doncs, la companyia optarà per oferir entrepans, que no suposen cap risc per als passatgers. En aquest sentit, l'aerolínia coreana també han decidit acabar els serveis de cabina 40 minuts abans de l'aterratge.

La preocupació per les mesures de seguretat va augmentar després d'un incident en un vol de Singapore Airlines entre Londres i Singapur, que va provocar un mort i dotzenes de ferits durant unes turbulències. Després d'aquest accident, s'ha prohibit servir begudes calentes i menjars quan està encès el senyal del cinturó de seguretat.