Bullen les xarxes amb aquest gaspatxo alt en proteïnes

Casa Ametller ha presentat el seu gaspatxo PRO+, amb molta més proteïna que la versió normal

Un plat de gaspatxo, un dels plats estrella de l'estiu
Un plat de gaspatxo, un dels plats estrella de l'estiu | Pixabay
Redacció
06 de juliol del 2024

Arriba l'estiu i ve de gust el menjar fresc. Un dels èxits de qualsevol estiu és el gaspatxo. Aquest plat andalús amb el tomàquet com a base és un plat refrescant i nutritiu. Malgrat que és fàcil de fer (triturar tots els ingredients), moltes marques el comercialitzen ja fet. Totes busquen un gust ideal, per diferenciar-se de les altres. Tothom té un gaspatxo envasat preferit, i Casa Amatller ha volgut revolucionar el mercat. 

La marca catalana ha tret un gaspatxo alt en proteïnes, un producte que ha revolucionat les xarxes. Ametller explica que han creat el nou gaspatxo PRO+ per "poder-se alimentar amb totes les proteïnes que el teu cos necessita". I és que aquest gaspatxo té 13 grams de proteïna per litre, 4 vegades més que el seu gaspatxo suau normal.

La gent a xarxes ha ironitzat amb el fet que Casa Ametller hagi inventat un gaspatxo amb extra de proteïnes, amb comentaris com "ara ja no hauré de posar jo proteïna extra al gaspatxo" o "pomes amb proteïnes no en fan?". 

Aquest llançament ha estat dins la gamma "Productes PRO+", en la que també hi ha crema de cigrons, crema de verdures i iogurt cremós natural.