Al barri sabadellenc de Can Feu, lligat a la història tèxtil de la cocapital vallesana, hi ha el restaurant Can Feu (Pintor Borrassà, 43-47), un restaurant familiar que va començar als anys setanta essent un bar adreçat als treballadors de la zona i ha arribat, a dia d'avui, a ser un dels referents gastronòmics de Sabadell. La família Villagrasa sempre ha estat al capdavant i avui continuen els seus creadors, l'Antonio i la Isabel, i el seu fill Josep Maria, què ha sabut modernitzar la seva cuina i aportar la seva experiència i coneixements, fruit del seu aprenentatge a l'Escola Sant Narcís de Girona i al seu treball a llocs tan emblemàtics com la Fonda Sala.
El restaurant ofereix pràcticament totes les opcions possibles: barra per fer uns platets, diverses sales i reservats per àpats més especials. La seva carta és escollida i treballa essencialment amb receptari català tradicional, sempre llegit pel seu xef, i també amb bon marisc. Per nodrir el rebost, a Can Feu opten en primer lloc pels productes més propers, de la comarca, tal i com fan els altres restaurants què, com ell, pertanyen al col·lectiu Cuina Vallès. Les carns, de Girona. El peix, en bona part, de les nostres costes.
Alguns dels plats ens sonen ben propers: truita de mongetes (amb mongetes del ganxet), bacallà amb cigrons, cassola d'arròs amb llamàntol... Podem gaudir d'un bon entrecot, d'unes ostres fresquíssimes o d'unes croquetes fetes com tota la vida, amb pollastre i gallina rostits. Cal afegir que Can Feu forma part del projecte Cuina Catalana, on es treballa per promocionar i divulgar la gastronomia catalana com a part de la nostra cultura.
Depenent de la vostra elecció, si dineu o sopeu a la carta el preu variarà força –i també pel vi escollit, és clar-. Al restaurant Can Feu, però, també faciliten la vostra visita, ja que tenen fins a tres menús diaris cada migdia, que varien el preu en funció dels plats oferts, no per la qualitat. Així, podeu optar per pagar 15, 24 o 30 euros (IVA inclòs).
ARA A PORTADA
-
La gestió catalana del Prat: buscar el «marge de millora» amb l'oposició d'Aena Bernat Surroca Albet
-
-
-
Puigdemont elogia el pla de Trump per a Gaza: «Té elements positius i per a l'esperança» Oriol March
-
Captar el talent que fuig de Trump i una facultat per a Gaza: 575 anys d'una UB «refugi» Pep Martí i Vallverdú
Publicat el 14 de setembre de 2011 a les 22:01
Et pot interessar
-
Societat Els migrants a Barcelona: cobren molt menys que els autòctons i han de viure més de lloguer
-
Societat L'UME es mobilitza després de la petició del govern balear per les pluges torrencials
-
Societat Més de 500 entitats convoquen una manifestació per denunciar el «genocidi» a Gaza dissabte a Barcelona
-
Societat Els municipis afectats pel desdoblament de l'R3: «Ens sentim abandonats i de segona»
-
Societat El temps d'aquest dimarts 30 de setembre: després de la tempesta, calma
-
Societat Mor una acròbata mallorquina en caure del trapezi durant una actuació a Alemanya