Al barri sabadellenc de Can Feu, lligat a la història tèxtil de la cocapital vallesana, hi ha el restaurant Can Feu (Pintor Borrassà, 43-47), un restaurant familiar que va començar als anys setanta essent un bar adreçat als treballadors de la zona i ha arribat, a dia d'avui, a ser un dels referents gastronòmics de Sabadell. La família Villagrasa sempre ha estat al capdavant i avui continuen els seus creadors, l'Antonio i la Isabel, i el seu fill Josep Maria, què ha sabut modernitzar la seva cuina i aportar la seva experiència i coneixements, fruit del seu aprenentatge a l'Escola Sant Narcís de Girona i al seu treball a llocs tan emblemàtics com la Fonda Sala.
El restaurant ofereix pràcticament totes les opcions possibles: barra per fer uns platets, diverses sales i reservats per àpats més especials. La seva carta és escollida i treballa essencialment amb receptari català tradicional, sempre llegit pel seu xef, i també amb bon marisc. Per nodrir el rebost, a Can Feu opten en primer lloc pels productes més propers, de la comarca, tal i com fan els altres restaurants què, com ell, pertanyen al col·lectiu Cuina Vallès. Les carns, de Girona. El peix, en bona part, de les nostres costes.
Alguns dels plats ens sonen ben propers: truita de mongetes (amb mongetes del ganxet), bacallà amb cigrons, cassola d'arròs amb llamàntol... Podem gaudir d'un bon entrecot, d'unes ostres fresquíssimes o d'unes croquetes fetes com tota la vida, amb pollastre i gallina rostits. Cal afegir que Can Feu forma part del projecte Cuina Catalana, on es treballa per promocionar i divulgar la gastronomia catalana com a part de la nostra cultura.
Depenent de la vostra elecció, si dineu o sopeu a la carta el preu variarà força –i també pel vi escollit, és clar-. Al restaurant Can Feu, però, també faciliten la vostra visita, ja que tenen fins a tres menús diaris cada migdia, que varien el preu en funció dels plats oferts, no per la qualitat. Així, podeu optar per pagar 15, 24 o 30 euros (IVA inclòs).
ARA A PORTADA
-
7.400 pisos en deu anys: les compres de la Generalitat i Barcelona en plena crisi habitacional David Cobo
-
Què és el tanteig i retracte, la via a l'alça per comprar pisos privats i fer-los públics? David Cobo
-
«Al call center atenem unes 80 trucades diàries i ens donen 10 segons entre una i l'altra» Marc Orts i Cussó
-
-
Publicat el 14 de setembre de 2011 a les 22:01
Et pot interessar
-
Societat Tanquen un restaurant de Sant Adrià de Besòs per un brot de salmonel·la que afecta una vintena de persones
-
Societat El temps d'aquest dilluns 9 de juny: matí amb ambient assolellat i tarda amb algun núvol
-
Societat Quin impacte tindria per als avions grans allargar la pista del Prat? Una dada oculta treu el cap
-
Societat Un apicultor utilitza les seves abelles per atacar una patrulla de Mossos
-
Societat A partir d'avui et trucaran menys i podràs identificar les trucades comercials
-
Societat Un incendi en una residència de gent gran provoca un mort i 19 ferits a Saragossa