Cinc maneres de cuinar el salmó per no avorrir-lo
És un dels peixos més versàtils ja que s'adapta a diferents maneres de cuinats: a la planxa, al forn, al vapor...
- Salmó -
- Europa Press
ARA A PORTADA
Publicat el 22 d’agost de 2023 a les 19:17
El salmó és un dels peixos blaus més nutritius, una gran font de proteïnes i d'omega-3. A més, existeixen nombroses formes de cuinar-lo, perquè és un dels peixos més versàtils de la nostra dieta. Les possibilitats de preparar-lo són infinites i variades i, a més, el tall i la presentació poden variar segons cada plat.
Et pot interessar
-
Societat
Busquen un creuerista de 76 anys que ha caigut al mar a Tenerife
-
Societat
«Bon dia» i «adeu»: els passatgers dels trens entre París i Barcelona aprenen català
-
Societat
Els millors restaurants qualitat-preu de Catalunya, segons la Guia Michelin
-
Societat
Circulació interrompuda a l'RL4 per una incidència en un tren de proves
-
Societat
El temps d'aquest divendres 28 de novembre: núvols alts i cel tapat
-
Societat
Evitar que Martorell sigui un «precedent»: nou pas dels Comuns contra la restricció a les fonts d'aigua
