Cinc maneres de cuinar el salmó per no avorrir-lo
És un dels peixos més versàtils ja que s'adapta a diferents maneres de cuinats: a la planxa, al forn, al vapor...

- Salmó -
- Europa Press
ARA A PORTADA
-
Els Bombers afronten hores clau abans que es reforce el mestral a l'incendi de Paüls Sílvia Berbís Morelló
-
Albiol demana a Junts que s'uneixi a la moció de censura contra Sánchez: «Escoltin els votants i el carrer»
-
-
Illa carrega contra Aznar: «És vergonyós amenaçar amb la presó qui pensa diferent de tu» Bernat Surroca Albet
-
L'empresari Joseba Antxon desvincula Cerdán de Servinabar i nega comissions il·legals, però reconeix pagaments a Koldo Redacció
Publicat el 22 d’agost de 2023 a les 19:17
El salmó és un dels peixos blaus més nutritius, una gran font de proteïnes i d'omega-3. A més, existeixen nombroses formes de cuinar-lo, perquè és un dels peixos més versàtils de la nostra dieta. Les possibilitats de preparar-lo són infinites i variades i, a més, el tall i la presentació poden variar segons cada plat.
Et pot interessar
-
Societat Multa de 200 euros per dur l’adhesiu «CAT» a la matrícula, tot i estar permès
-
Societat Tancada la nova font de Glòries perquè gent i mascotes s'hi banyaven tot i estar prohibit
-
Societat El Meteocat actualitza l'avís de perill per fortes pluges: mig Catalunya, en alerta
-
Societat Tretze dotacions dels Bombers treballen en l'extinció d'un incendi en una nau a Castellcir
-
Societat Fi del confinament del barri de la Serreta de Vilafranca del Penedès per l'incendi forestal
-
Societat El temps d'aquest dilluns 7 de juliol: baixada de temperatures i avís per pluges