Cinc maneres de cuinar el salmó per no avorrir-lo
És un dels peixos més versàtils ja que s'adapta a diferents maneres de cuinats: a la planxa, al forn, al vapor...

- Salmó -
- Europa Press
ARA A PORTADA
Publicat el 22 d’agost de 2023 a les 19:17
El salmó és un dels peixos blaus més nutritius, una gran font de proteïnes i d'omega-3. A més, existeixen nombroses formes de cuinar-lo, perquè és un dels peixos més versàtils de la nostra dieta. Les possibilitats de preparar-lo són infinites i variades i, a més, el tall i la presentació poden variar segons cada plat.
Et pot interessar
-
Societat El temps d'aquest dijous 18 de setembre: clima estival
-
Societat Barcelona revocarà la Medalla d'Honor a Rosa Peral, condemnada pel crim de la Guàrdia Urbana
-
Societat El municipi on no existeix el dijous
-
Societat Una finca de llogaters al Poble-sec es rebel·la contra la nova propietat: «Ens volen expulsar»
-
Societat Set de cada deu treballadors catalans mengen per ansietat o estrès durant la jornada laboral
-
Societat El temps d'aquest dimecres 17 de setembre: torna parcialment el sol