Cinc maneres de cuinar el salmó per no avorrir-lo
És un dels peixos més versàtils ja que s'adapta a diferents maneres de cuinats: a la planxa, al forn, al vapor...

- Salmó -
- Europa Press
ARA A PORTADA
Publicat el 22 d’agost de 2023 a les 19:17
El salmó és un dels peixos blaus més nutritius, una gran font de proteïnes i d'omega-3. A més, existeixen nombroses formes de cuinar-lo, perquè és un dels peixos més versàtils de la nostra dieta. Les possibilitats de preparar-lo són infinites i variades i, a més, el tall i la presentació poden variar segons cada plat.
Et pot interessar
-
Societat El temps d'aquest dimarts 29 de juliol: calor moderada i ruixats puntuals
-
Societat Els Mossos investiguen un tiroteig al centre de Barcelona
-
Societat Els Mossos recuperen la bicicleta robada a un ciclista del Tour de França
-
Societat Pisos petits però més ràpids: així és el recurs de Barcelona per sumar nou habitatge social
-
Societat Vint platges catalanes amb bandera vermella
-
Societat Reclamen la jubilació anticipada per a 14 patologies