Cinc maneres de cuinar el salmó per no avorrir-lo
És un dels peixos més versàtils ja que s'adapta a diferents maneres de cuinats: a la planxa, al forn, al vapor...
- Salmó -
- Europa Press
ARA A PORTADA
-
-
Maribel Vilaplana, hospitalitzada a les portes de la declaració davant la jutgessa de la dana Redacció
-
Més detalls del Ventorro: Vilaplana va ensenyar a Mazón un vídeo d’un municipi inundat en plena dana Neus Climent
-
-
La ferida antipolítica de la dana: «L'extrema dreta està canalitzant el malestar» Moisés Pérez Pascual
Publicat el 22 d’agost de 2023 a les 19:17
El salmó és un dels peixos blaus més nutritius, una gran font de proteïnes i d'omega-3. A més, existeixen nombroses formes de cuinar-lo, perquè és un dels peixos més versàtils de la nostra dieta. Les possibilitats de preparar-lo són infinites i variades i, a més, el tall i la presentació poden variar segons cada plat.
Et pot interessar
-
Societat
El poder silenciós: el Cercle del Liceu prepara unes eleccions sense ensurts
-
Societat
Vilafranca signa la millor actuació de la seva història per Tots Sants
-
Societat
Les sis coses que has de saber de la tradició de Tots Sants
-
Societat
Afrontar un trasplantament de medul·la amb 17 anys: «No vaig ser conscient de la gravetat»
-
Societat
«Les persones que han tingut una experiència propera a la mort canvien el significat de la seva vida»
-
Societat
Les compres d'habitatge sense hipoteca: les xifres (i el fons) d'un fenomen controvertit
