Cinc maneres de cuinar el salmó per no avorrir-lo
És un dels peixos més versàtils ja que s'adapta a diferents maneres de cuinats: a la planxa, al forn, al vapor...

- Salmó -
- Europa Press
Ara a portada
Publicat el 22 d’agost de 2023 a les 19:17
El salmó és un dels peixos blaus més nutritius, una gran font de proteïnes i d'omega-3. A més, existeixen nombroses formes de cuinar-lo, perquè és un dels peixos més versàtils de la nostra dieta. Les possibilitats de preparar-lo són infinites i variades i, a més, el tall i la presentació poden variar segons cada plat.
Et pot interessar
-
Societat Mor un cavall a la Trobada Nacional dels Tres Tombs a Barcelona
-
Societat Aquestes són les carreteres més mortíferes en el primer tram d'any negre a Catalunya
-
Societat Alerta per un satèl·lit soviètic descontrolat que pot impactar amb la Terra de manera imminent
-
Societat Més de 1.000 menors van trucar al telèfon de prevenció del suïcidi el 2024