La Myrto Kalle ens ensenya a fer una mona de Pasqua ben sana i ben bona. Amb flocs de civada i alguns ingredients més pots arribar a fer un esmorzar o un snack perfecte i deliciós per celebrar la Pasqua.

Es tracta d'una recepta molt senzilla que es pot adaptar molt. Si tens criatures una mica més grans o ho prefereixes també es pot posar una mica de mel. Si veus que fer la forma dels ous és massa complicat sempre hi pots posar un ou de xocolata ja fet.
Quins ingredients necessitem?
- 70 grams d'oli de coco
- 50 grams de xocolata negra
- 40 grams d'ametlles laminades
- 70 grams de flocs de civada (es poden substituir per quinoa)
- 2 cullerades de cacau pur
- Opcional: una mica de sal i una mica de vainilla
Què més et cal?
Pots adornar la teva mona amb un pollet, gerds, nabius o el "topping" que més t'agradi. És cert que sí que necessitem 8 motlles de paper per fer magdalenes que ens ajudaran a donar la forma a la mona. Per decorar-la, et proposem: ous petits de xocolata, nabius coberts amb xocolata blanca, gerds...
Com ho preparem?
- Escalfem l'oli de coco, la xocolata i el cacau a foc lent. Barregem bé.
- En un bol barregem tots els ingredients secs. Hi afegim la barreja d'oli de coco. Barregem bé i ho guardem a la nevera uns 3-4 minuts.
- Formem els nius fent servir els motlles de paper de magdalenes, els posem en un plat i els guardem a la nevera (mínim 5 hores).
- Els decorem al gust.
- Per conservar-los: els nius es poden guardar a la nevera uns 4-5 dies.
