Sol és bo per al cos humà. Però combinat amb canyella és una bomba -positiva- per al nostre organisme. Segons un estudi publicat a la revista Springer, i liderat pel Departament de Ciències Neurològiques del Centre Mèdic de la Universitat Rush de Chicago, afegir una cullerada de canyella al cafè cada matí pot tenir beneficis significatius per a les persones. Quins?
- Potencia les propietats antioxidants. Combinar cafè i canyella augmenta l'absorció d'antioxidants i ajuda a prevenir malalties neurodegeneratives i cognitives.
- Control de malalties cròniques. La barreja pot contribuir al control de malalties com la diabetis o l'hepatitis gràcies a la capacitat per regular la glucosa i millorar la sensibilitat la insulina.
- Beneficis per a la salut cardiovascular. La canyella pot millorar la salut del cor i reduir el risc de malalties cardiovasculars.
- Propietats digestives. A més dels efectes antioxidants, la canyella també ajuda com un digestiu natural i pot ajudar a alleugerir el malestar estomacal.
- Aporta nutrients. La canyella és rica en vitamines i minerals: porta B6, ferro, calci, zinc, potassi i seleni.
- Millora la memòria i les funcions cognitives. La barreja de cafè i canyella s'associa amb una millora de la memòria i la funció cognitiva.
[plantillavirals]