Coneixes el batut de fruites estrella de Karlos Arguiñano? T'omplirà d'energia

Necessitaràs kiwi, plàtan, poma, llimona, un toc de mel i menta

El cuiner mediàtic ensenya com preparar aquest batut durant el seu programa d'Antena 3
El cuiner mediàtic ensenya com preparar aquest batut durant el seu programa d'Antena 3 | Cedida
Nació
28 de gener de 2023
Actualitzat: 06 de setembre, 12:54h
És ben sabut que les fruites són un tipus d'aliment molt saludable, i una de les maneres més divertides i eficaces d'ingerir-les és a través de batuts. Durant el programa d'Antena 3 "Cuina oberta", el mediàtic cuiner Karlos Arguiñano va ensenyar a preparar el seu "batut estrella", que amb quatre peces clau de fruita aconsegueix aportar tota l'energia necessària cada matí. 

Necessitaràs, com a ingredients principals, kiwi, plàtan, poma i llimona. A més, caldrà afegir-li un toc de mel i de menta per aportar-li la combinació perfecta per obtenir l'smoothie més nutritiu i gustós. El plàtan destaca per la seva riquesa en hidrats de carboni, especialment sucres, per la qual cosa funciona molt bé com una font d'energia ràpida. El kiwi ens aporta una quantitat enorme de vitamina C, vitamina E i vitamina A.

Per la seva banda, la poma ens aporta hidrats de carboni, fonamentalment en forma de sucres com fructosa, glucosa i sacarosa. També conté quantitats apreciables de fibra, cosa que fa que compleixi una funció reguladora de l'intestí. La unió d'aquests tres ingredients proporciona un xut d'energia que, alhora, ens proporciona nutrients fonamentals per al bon funcionament del nostre cos. 

Recepta del "batut estrella" d'Arguiñano
Ingredients 
  • 2 pomes
  • 2 kiwis
  • 1 plàtan
  • 1 llimona
  • 700 ml d' aigua freda
  • 1 cullerada de mel
  • Fulls de menta
Elaboració
  • Espremem la llimona i el posem al vas de la batedora.
  • Pelem els kiwis, el plàtan i les pomes, els trossegem i els agreguem al vas de la batedora. Hi afegim una cullerada de mel i l'aigua.
  • Triturem fins a aconseguir un batut homogeni. Introduïm la gerra al frigorífic i el mantenim en el fred fins al moment de servir.