El millor croissant de l'Estat es fa a Barcelona
Andreu Sayó Ferrer, de la pastisseria centenària, Brunells, rep el guardó en la seva reobertura, després de dos anys tancat
ARA A PORTADA
Publicat el 05 d’octubre de 2020 a les 13:08
Et pot interessar
-
Societat El temps del cap de setmana del 16 i 17 d'agost: alerta màxima per temperatures de fins a 44 °C
-
Societat Normalitat a l'aeroport del Prat en la primera jornada de vaga
-
Societat Màquines escurabutxaques: un 40% més als municipis pobres
-
Societat «Són un incentiu per cometre delictes»: l’Ajuntament de Barcelona, preocupat per les navalles al carrer
-
Societat «És asfixiant fins i tot per a mi»: la massificació a Barcelona ja afecta els turistes
-
Societat El clam contra la guerra a Gaza i l'especulació immobiliària centren l'arrencada de les festes de Gràcia