El millor croissant és de la pastisseria Vallflorida, de Sant Esteve de Palautordera

El pastisser Lluís Costa Gil guanya el premi entre quaranta-quatre aspirants

Publicat el 07 d’octubre de 2015 a les 16:32

Lluís Costa Foto: Jordi Purtí


La pastisseria Vallflorida de Sant Esteve de Palautordera (Vallès Oriental) és la que fa els millors croissants de Catalunya i l'Estat. L'establiment ha guanyat el concurs anual que premia el croissant artesà de més qualitat. Lluís Costa Gil (1987), segona generació de pastissers i exalumne de l'Escola de Pastisseria de Barcelona, s'ha imposat entre els 44 participants.

La pastisseria Vallflorida és un negoci familiar dedicat a la pastisseria i la xocolata, que va obrir el seu primer establiment a Sant Esteve de Palautordera el 1983 i el 1988 un segon local a Santa Maria de Palautordera.

Lluís Costa, l'any 2012 ja va ser guardonat amb el Premi Millor Jove Artesà Alimentari Innovador de Catalunya.