El millor xocolater del món, Lluc Crusellas, fa parada fins al 26 d'abril a Barcelona. Més concretament, el podreu trobar i tastar les seves creacions -la majoria ja clàssiques, però també amb alguna novetat- a l'hotel de luxe Mandarín Oriental. Atenció, però, que no us espanti l'establiment, perquè promet oferir les creacions de l'osonenc a preus raonables.
L'Oriental és un dels tants establiments de la capital catalana que han optat per incorporar a la seva oferta el conegut com a tea time -hora del te-. I han apostat per això per Crusellas. La franja horària en què es podrà gaudir dels seus berenars dona molt marge: de 15:00 del migdia fins a 19:00 de la tarda. A la carta, quatre propostes mítiques del català i una sorpresa presentades en racions individuals.
En el primer àmbit hi trobem un pastís Tatin de poma caramel·litzada amb galetes Speculoos i crema xantillí, una Sacher de textures de cacau amb compota d'albercoc, i un bombó gegant Ferrero de mousse de xocolata amb llet que vessa una mena de semilíquid d'avellana i xocosú (un cruixent de cacau amb mascarpone i cafè). I pel que fa a la sorpresa... El xocolater osonenc ha creat una peça ad hoc per a l'hotel barceloní: un pastís de xocolata negra, avellana i galeta de mantega. Tot, per una mitjana de nou euros.
El cap de pastisseria del Mandarín, Josep Esturi, ha treballat estretament amb Crusellas per fer el disseny de la carta. En declaracions als mitjans de comunicació ha admès que "la passarel·la per entrar a l'hotel pot imposar, però de mica en mica el públic local es va atrevint a entrar". A més a més, ell ha tret pit de l'oferta de l'establiment i ha considerat que "per un preu raonable pots gaudir d'una hora de luxe amb el millor pastisser del món i la gent xala amb l'experiència".
El xocolater nascut a Santa Eulàlia de Riuprimer és el primer de quatre professionals que faran parada al Mandarín. Des de la direcció del centre s'ha volgut que la tria fos només de pastissers de fora de Barcelona, és a dir, que no tinguessin botiga a la capital catalana.
[plantillavirals]
El millor xocolater del món fa berenars «assequibles» en aquest hotel barceloní
L'osonenc Lluc Crusellas ofereix per uns nou euros fins a cinc propostes diferents per als més curiosos, una de les quals està feta expressament per a l'ocasió
ARA A PORTADA
Publicat el 13 de març de 2024 a les 12:34
Actualitzat el 13 de març de 2024 a les 15:00
Et pot interessar
-
Societat
El temps d'aquest dijous 30 d'octubre de 2025: núvols arreu i pluja a tres comarques
-
Societat
Almenys 69 persones sense llar han mort aquest any a Barcelona, segons la Fundació Arrels
-
Societat
L'Hospitalet també eliminarà tots els pisos turístics: cinquè municipi metropolità a prohibir-los
-
Societat
Nou rumb a la Mina amb els reallotjaments del bloc Venus i un pla 2030 per al barri
-
Societat
La Unió Europea assegura que continuarà donant suport a la reconstrucció al País Valencià un any després de la dana
-
Societat
Els treballadors del metall col·lapsen les entrades de Barcelona el primer dia de vaga
