Nigella Lawson, que també és crítica gastronòmica, ha situat el pa amb tomàquet com la recepta del dia aquest divendres. "Pa, tomàquet, oli d'oliva, all, sal: això és tot el que necessites per les torrades catalanes, o millor dit, el pa amb tomàquet", ha publicat Lawson a través de Twitter, on acumula més de 2,7 milions de seguidors.
Bread, tomato, olive oil, garlic, salt: this is all you need for #RecipeOfTheDay: Catalan Toasts or, more properly, Pa amb tomàquet https://t.co/dMsFLQyQxI pic.twitter.com/bXZNgqhUFU
— Nigella Lawson (@Nigella_Lawson) August 18, 2023
A la publicació al seu blog, Lawson explica que va descobrir aquest plat en un viatge a Barcelona i presenta a la seva recepta una base amb tomàquet ratllat. Malgrat això, manté el respecte per la gastronomia catalana i recorda que la tradició és fregar el tomàquet pel pa i no pas triturar-lo. No és la primera aparició del pa amb tomàquet en un mitjà internacional: fa uns mesos va aparèixer al The New York Times sense tant d'èxit.
[plantillavirals]