Qui més qui menys s'ha de preparar algun dia de la setmana la carmanyola per dinar a la feina. I qui més qui menys en té dues de confiança que intenta utilitzar sempre que pot. Perquè tanquen millor, perquè són de la grandària ideal o perquè caben a la perfecció a la motxilla.
Més enllà de les necessitats de conservació dels aliments, que no poden estar moltes hores a temperatura ambient després de ser cuinats, també cal tenir en compte el material del qual és el tàper que hem triat per posar-lo. I fins i tot la forma: els rodons són més hermètics i permeten eliminar millor l'aire residual que es queda a l'interior, i els de vidre conserven el menjar sense perdre el sabor original.
Ara bé, anem a allò que realment ens interessa. Què fem quan el tàper, tot i haver-se netejat tres vegades en profunditat, segueix fent pudor? L'hem de tirar a la paperera? Hi ha alguna manera de solucionar-ho? Sí. A la cuina gairebé tot té solució, també treure l'olor desagradable dels tàpers que sembla eterna.
El causant és habitualment un aliment o salsa massa intens, i la solució al problema és súper senzilla. Només cal agafar paper de diari i posar-lo dins del tàper pudent. Arrugat i durant 48 hores. Torna'l a netejar i ja no hi haurà olor. Màgia? No, absorció.
[plantillavirals]
El truc definitiu per eliminar la mala olor de les carmanyoles
Els tàpers de vidre són millor opció que els de plàstic perquè permeten conservar el menjar sense perdre el sabor original

- «Tuppers» amb menjar, en una imatge d'arxiu -
- Europa Press
Ara a portada
Publicat el 28 d’octubre de 2023 a les 15:00
Et pot interessar
-
Societat Troben part d'un vaixell de fa cinc segles en unes obres a Barcelona
-
Societat UGT reclama que es prohibeixin les bonificacions de les multes per accident laboral mortal
-
Societat Mor un català a Astúries arrossegat pel corrent quan baixava en canoa per un riu
-
Societat Rècord històric del metro de Barcelona amb més d'1,8 milions de validacions per Sant Jordi