El truc infal·lible perquè l'aigua de l'olla no vessi quan bull

La química té la solució a un dels problemes més comuns quan es treballa als fogons

Publicat el 25 de març de 2024 a les 21:10
És una llei natural. És igual l'aigua que posis a l'olla quan bullis pasta, arròs o qualsevol altre aliment, que acabarà vessant i tacant tota la placa de cocció. I és que la clau no està en la quantitat d'aigua que es fa servir, sinó en aplicar alguns trucs de la química i la física. El perfil de TikTok @ohanitadinamita és referent en aquest àmbit.

El truc d'aquesta usuària és tan simple com evident, però alhora, mai ningú hi havia pensat. Es tracta d'ungir la vora superior de l'olla amb oli, passant un paper sucat prèviament. D'aquesta manera, les molècules polars de l'aigua i les no polars de l'oli es rapelen i l'aigua mai passa de la franja superior de l'olla.
 
@ohanitadinamita 5 TRUCOS DE COCINA ✨ ¿Los conocías?