Agafem una espàtula per treure'l de la paella i immediatament el col·loquem damunt del plat. Sense que ens n'adonem, però sabent que passa perquè sempre passa, la calentor del sandvitx genera vapor a sobre del plat que, a poc a poc, remulla el pa.
L'entrepà cruixent que amb tant desig hem preparat s'ha transformat, de sobte, en un pa gomós i tou. Com ho podem revertir? Potser posar un tovalló a sobre del plat és una bona solució? A mitges. El biquini s'hi enganxa i, a més, el formatge regalima i no el podem estirar sense que el paper es trenqui.
@thatdudecancook Nobody wants a soggy sandwich #grilledcheese ♬ original sound - Sonny Hurrell
La solució la porta el tiktoker @thatdude_cancook. Ni paper ni res. Amb dues forquilles o amb dos palets xinesos pots resoldre el problema. Només els has de col·locar a la base del plat i, després, dipositar-hi el biquini a sobre. Així, es genera una capa d'aire entre el pa i el plat que fa que no s'estovin les llesques per la condensació del vapor. Fàcil i molt pràctic!
[plantillavirals]