La clau perquè els biquinis et quedin ben cruixents

Un cuiner tiktoker explica que col·locar el sandvitx directament al plat és un error perquè es genera vapor que remulla el pa

Publicat el 27 de gener de 2024 a les 17:59
Mantega, pa de motlle, formatge i pernil. Ingredients preparats a sobre del pedrís per crear el biquini que tant de gust ens ve. Una paella per coure'l i un plat per col·locar-lo quan l'haguem acabat. Un cop ho tenim tot a punt, ens hi posem. El daurem, el deixem reposar, esperem que el formatge quedi desfet i, quan el veiem ja al punt ideal, apaguem el foc.

Agafem una espàtula per treure'l de la paella i immediatament el col·loquem damunt del plat. Sense que ens n'adonem, però sabent que passa perquè sempre passa, la calentor del sandvitx genera vapor a sobre del plat que, a poc a poc, remulla el pa

L'entrepà cruixent que amb tant desig hem preparat s'ha transformat, de sobte, en un pa gomós i tou. Com ho podem revertir? Potser posar un tovalló a sobre del plat és una bona solució? A mitges. El biquini s'hi enganxa i, a més, el formatge regalima i no el podem estirar sense que el paper es trenqui.
 
@thatdudecancook Nobody wants a soggy sandwich #grilledcheese ♬ original sound - Sonny Hurrell

La solució la porta el tiktoker @thatdude_cancook. Ni paper ni res. Amb dues forquilles o amb dos palets xinesos pots resoldre el problema. Només els has de col·locar a la base del plat i, després, dipositar-hi el biquini a sobre. Així, es genera una capa d'aire entre el pa i el plat que fa que no s'estovin les llesques per la condensació del vapor. Fàcil i molt pràctic!

[plantillavirals]