En aquestes ocasions, hi ha moltes persones que optarien per la ja clàssica estratègia de colpejar l'envàs amb l'esperança que així s'afluixi una mica. Però ja t'avisem: pot ser que els teus esforços siguin en va. I no només això: el pot podria trencar-se, cosa força perillosa.
[noticiadiari]2/267619[/noticiadiari]
Una bona solució, per tant, si et veus en aquest escenari és afluixar la tapa amb aigua calenta. Tindràs prou deixant la conserva sota l'aixeta durant uns segons perquè es dilati una mica i es pugui obrir sense cap mena de problema. T'avisem, però, que aquest truc només et farà servei si la tapa és de metall, ja que les plàstiques es podrien arribar a fondre en entrar en contacte amb la calor.
Si, en canvi, no vols fer servir cap estri, també tenim una bona solució per a tu. Consisteix en dos senzills passos, són els següents:
- Colpeja suaument una de les cantonades de la tapa del pot contra una superfície dura. D'aquesta manera, aconseguiràs que es deformi i perdrà el buit.
- Ara, torna a intentar obrir-lo i veuràs com és de fàcil descaragolar-lo després d'aquest pas.
[noticiadiari]2/267835[/noticiadiari]
Els pots de conserva són una alternativa pràctica per preparar diferents receptes quan no tenim gaire temps per dedicar a la cuina. Malgrat això, obrir-los a vegades pot ser un veritable maldecap. Per evitar-ho, n'hi ha prou amb aplicar algun dels trucs que en aquesta ocasió t'hem proporcionat i, així, trencar el segellament al buit i treure la tapa sense haver de fer servir una força excessiva que, com dèiem, a vegades no serveix de res.
[plantillavirals]