La paella és un dels plats més característics de la gastronomia mediterrània i té admiradors arreu. Si bé, la recepta no és precisament senzilla. Per això, molts opten per menjar-ne només a restaurants o en ocasions especials, tot i que el menjar precuinat poden ser una bona solució per incorporar-la al menú setmanal. I sense sacrificar gaire la qualitat si es compra el producte correcte.
En aquest sentit, l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha elaborat una classificació de les millors marques de paella precuinada de supermercat, tot valorant la qualitat dels ingredients (procedència, additius, etcètera), els valors nutricionals i el gust, de la mà d'un equip de cuiners experts.
[noticiadiari]2/268216[/noticiadiari]
Després d'analitzar-ho tot plegat, el comitè ha conclòs que l'arròs Hacendado amb secret ibèric i bolets és el millor producte de supermercat, per davant de les paelles de Carrefour i Dia. D'altra banda, les de preparat de marisc de Bo de Debo i Eroski no han passat el filtre pel "mal gust i la textura". Més enllà d'això, el problema principal en general que assenyalen els experts de l'OCU és l'excés de sal.
[plantillavirals]
La millor paella de supermercat, segons l'OCU
Un equip de cuiners experts valoren els diferents productes i destaquen que tots tenen un "excés" de sal
ARA A PORTADA
Publicat el 09 de febrer de 2024 a les 11:38
Et pot interessar
-
Societat Els taxistes hauran de saber un mínim de català per llei
-
Societat La retirada de 53.000 pisos turístics de les plataformes: un gran anunci i també una gran incògnita
-
Societat El temps d'aquest dimarts 16 de setembre: cel ennuvolat i ruixats puntuals
-
Societat Pugen un 39% els delictes sexuals en l'àmbit de la violència de gènere a Barcelona
-
Societat Una nova «Casa Orsola» irromp a la taula de decisions de Collboni
-
Societat La UB crea Facultat 18: Palestina, una iniciativa per cooperar amb les universitats palestines