L'exlíder del Partit Comunista d'Espanya Paco Frutos ha mort aquest diumenge als 80 anys. Així ho ha confirmat el PCE Valaldolid a les xarxes socials, on ha lloat els seus "llargs anys de militància i compromís durant el franquisme i en democràcia".
Paco Frutos va néixer el 6 de setembre de 1939 a Calella i va començar a militar al PSUC el 1963, partit del que va ser secretari general durant el 1981. De 1993 a 2004 va ser diputat al Congrés i de 1998 a 2009 va ser secretari general del PCE. En els darrers anys Frutos es va oposar a la independència de Catalunya i al referèndum de l'1-O i va participar en diverses manifestacions i actes en aquest sentit.
Mor Paco Frutos, històric dirigent del PSUC i del PCE
Havia nascut a Calella l'any 1939 i va ser candidat d'IU a les eleccions espanyoles de l'any 2000
- Paco Frutos, en un míting -
- Europa Press
- Paco Frutos, en un míting
ARA A PORTADA
-
El Govern i ERC ja negocien la creació de l'oficina de promoció de les seleccions catalanes Lluís Girona Boffi
-
Sánchez diu que no pot fer que la selecció catalana competeixi internacionalment: «No depèn del govern espanyol» Marc Orts i Cussó
-
-
Pérez Llorca, l'hoteler i llanterner de Mazón que aspira a la corona del Govern valencià Moisés Pérez Pascual
-
Nogueras i Sánchez topen pel greuge econòmic amb Catalunya: «Creu que amb quatre molles en tenim prou?» Oriol March
Publicat el 26 de juliol de 2020 a les 18:02
Et pot interessar
-
Societat
El president de la Conferència Episcopal titlla les lleis de memòria d'«instrument de polarització»
-
Societat
El temps d'aquest dimecres 19 de novembre: 10 graus de màxima a punts de l'interior
-
Societat
Catalunya registra el màxim històric de denúncies per violència de gènere el 2024
-
Societat
Un estudi constata una tendència a l’alça del teletreball híbrid mentre el 100% complet va a la baixa
-
Societat
Detenen la propietària d'una joieria de Barcelona que comprava i revenia objectes robats
-
Societat
Mor una dona després de precipitar-se per la finestra a l'Hospitalet de Llobregat: retenen el fill
