La gastronomia catalana és reconeguda al món com una de les millors de la zona Mediterrània. Qui no ho cregui només cal veure els professionals: quantes estrelles Michelin té el nostre país? En consonància amb això, la darrera enquesta del CEO va preguntar als ciutadans de Catalunya quins creien que era el plat de la nostra gastronomia més representatiu. Els resultats van ser aquests:
[noticia]254904[/noticia]
Una altra pregunta menys política que incorpora aquest baròmetre és en relació amb la gastronomia. Per una banda, demana quin és el plat més representatiu de la cuina catalana, al capdavant dels quals se situa l'escudella (20%), per davant de la botifarra o llonganissa amb fesols o seques (17%), el pa amb tomàquet (14%) i els calçots (13%). Més lluny es troben la crema catalana (5%), els canelons (5%), la paella o fideuada (3%), el fricandó (2%), l'escalivada (2%) i els cargols a la llauna (2%). Ara bé, tu quin creus que és el plat més important de la nostra gastronomia? O el més representatiu? O creus que hi ha un altre millor que no forma part de la llista?
Quin és el millor plat de la gastronomia catalana?
La darrera enquesta del CEO va preguntar als ciutadans de Catalunya quins creien que era el plat de la nostra gastronomia més representatiu
Ara a portada
Publicat el 07 d’abril de 2023 a les 20:19
Actualitzat el 06 de setembre de 2023 a les 13:28
Et pot interessar
-
Societat Mor Montse Guillén, ambaixadora de la cuina catalana i la primera a exportar el pa amb tomàquet als EUA
-
Societat Evacuats set hores després els passatgers d'un tren avariat per la tempesta
-
Societat Les papallones de Luz Marina
-
Societat Més d'una trentena de persones queden atrapades en dos trens avariats entre Barcelona i Saragossa