
La Cervesa de Nadal repeteix per segon any consecutiu Foto: Damm
Aquest producte recull la tradició dels mestres cervesers de Damm, que a principis del segle XX van començar a elaborar una cervesa de temporada amb la qual s'obsequiava col·laboradors i amics de l'empresa. L’any 2008 la companyia va recuperar aquesta tradició creant una edició limitada per felicitar les festes a les persones més properes, i el 2013 es va decidir comercialitzar-la.
La cervesa de Nadal de Damm està especialment elaborada pensant en l’hivern, el fred i els àpats mediterranis copiosos. És d’una alta intensitat aromàtica i hi destaquen les notes a cereals i llúpol fresc. Una cervesa descrita, per Ferran Centelles i David Seijas, sommeliers d’ el Bulli com de "color d’or vell, lluminós i amb reflexes d’un roure nou. És brillant i d’aspecte viu, amb bombolles subtils, abundants, que rematen en espuma blanca de llarga persistència. L’olor de la malta d’ordi inunda els sentits, amb una complexitat olfactiva aportada per les notes de llúpol i llevat. És molt gustosa i alhora lleugera, fresca i amb un carbònic integrat. És una cervesa elegant i tradicional”.