27 d'abril del 2024

Sènior masculí

CB Navàs 78 - 77 CB Solsona
16-16 / 24-19 / 22-16 / 16-26

El partit a la pista del Navàs va començar amb un intercanvi de cistelles en el primer quart que va acabar amb empat a 16. Al segon quart els locals van sortir més contundents i van agafar una renda de 10 punts (35-25), tot i que els solsonins pressionaven un xic i retallaven diferències per arribar a la mitja part a 40-35.

El tercer quart va començar amb una tònica favorable als locals i al minut 27 el Navàs assolia la diferència més gran al marcador (56-42). Els taronges en aquells moments es van posar en zona i, després d’un parell de retocs, van retallar el marcador (62-51) a falta de deu minuts.

El quart quart va continuar la mateixa dinàmica: els solsonins poc a poc van anar retallant distàncies, però sense posar-se al davant, i no van poder acabar de rematar la remuntada amb un 78-77 al marcador final. Llàstima que el partit no tingués tres o quatre minuts més. O llàstima dels tirs lliures errats.

Sènior femení

CB Solsona 55 – 42 Llívia
Partit important de les solsonines, que es resol favorablement. En una lliga amb dos grups ben diferenciats entre els set primers equips i els set següents, era important per a nosaltres assegurar el 8è lloc. Contra el Llívia, rival directe per a aquesta posició, calia guanyar per més de 10 punts per recuperar la diferència del partit d'anada.

Un bon inici ens va posar aviat per davant al marcador (13-3 al primer quart). El segon quart va continuar amb la mateixa dinàmica, amb un Llívia que tenia dificultats per anotar i un Solsona que pressionava i corria bé al contraatac. Al descans, 28-11.

A la represa, però, les visitants van igualar la intensitat defensiva, amb què van dificultar la feina de les nostres jugadores. A falta de 5 minuts, i guanyant de 23 punts (53-30), encaixàvem un incomprensible parcial de 0-12 que posava en perill l'average (53-42). Finalment, una última jugada ben treballada ens va donar un últim bàsquet per assegurar la victòria que necessitàvem per més de 10 punts. Seguim

Resultats 20 21 04 2024

Júnior masculí

CB Matadepera 49 – 84 CB Solsona
17-18 / 31-38 / 41-65 / 49-84

Partit a domicili, diumenge a la tarda, en què els solsonins van anar de menys a més mentre els locals imposaven un joc agressiu en els primers instants. Els taronges de mica en mica van guanyar en intensitat defensiva i ofensiva per arribar a la mitja part amb set punts de diferència.

El tercer quart els visitants es van destapar del tot i van imposar un ritme de joc que els jugadors locals en cap cas van ser capaços de contrarestar, amb un parcial molt favorable que ja deixava el partit sentenciat.

El darrer període va seguir la tònica de l’anterior i, amb una diferència tan gran, els solsonins van jugar un bon quart i van tancar la dissetena victòria de la temporada per assegurar-se matemàticament la tercera posició en la taula de la classificació. S’ha de donar molt mèrit als jugadors cadets de l’equip, que tant ens estan ajudant al llarg de la
temporada i sense els quals ens hauria estat impossible competir al nivell que ho estem fent.

Calendari 27 28 04 2024

Cadet A

CB Solsona 59 – 53 Creu Alta
Victòria important del cadet A a casa diumenge contra el Creu Alta. Els de Sabadell van sortir més endollats que els nostres, que sabien la importància de l'enfrontament en ser rivals directes a la classificació, i agafaven una avantatge de set punts. Tot i així, els locals es van refer i van igualar el marcador a la mitja part.

Cadet A Masculi CB Solsona /Lluis Closa

Va ser llavors, en el tercer quart, quan els solsonins van treure la seva millor versió i van guanyar el parcial 22 a 14, fins a situant-se a set punts per sobre en l'últim quart.
El final del partit va estar igualat tota l’estona. Però, tot i ajustar-se una mica el marcador, tres bàsquets claus del Ton, l'Issouf i el Jan, acompanyats d’una bona defensa, van sentenciar el partit. Cal destacar l'actuació ofensiva de Ton Garriga, amb 15 punts, i la defensiva de Jan Espuga.

Cadet femení

CB Solsona 57 - 43 Sallent
Partit molt igualat, dissabte al migdia al pavelló solsoní, entre el Solsona i el Sallent, dos equips que es coneixen bé d’enfrontaments anteriors.
El partit es va resoldre al segon quart, en què les locals van treballar una molt bona pressió defensiva. El parcial d'aquell període (21-8) va acabar sent decisiu. Seguim!

Cadet M B

Sallent 53 – 45 CB Solsona
Diumenge a la tarda els solsonins començaven el partit endollats i amb bon ritme a casa dels rivals. Vam poder veure bons contraatacs i transicions defensives.

Malauradament, però, la tònica va durar només els primers 10 minuts, ja que en començar el segon quart, van aparèixer els errors i les males decisions que van provocar marxar al descans amb un resultat empatat.

En la segona part no vam saber corregir les errades i el Sallent ho va aprofitar per allunyar-se en el marcador. Els taronges van donar-nos motius per apropar-nos i creure en la remuntada, però un parell de triples per part dels locals van trencar el partit.

Hem de seguir treballant i ser conscients que “es juga com s’entrena”. Millorarem per acabar bé la temporada.

Infantil masculí

Vilanova 29 – 24 CB Solsona
Un començament fort dels solsonins, robant moltes pilotes i agafant molts rebots en atac, va fer que el Vilanova demanés un temps mort per igualar el partit. Tot seguit, es va donar una bona jugada dels solsonins, que es van situar vuit punts per sobre en arribar a la mitja part.

El partir va seguir molt igualtat i en l'últim període es va notar el desgast físic dels solsonins, que els locals va aprofitar.
Gran esforç dels cinc jugadors que van lluitar tot el partit per plantar cara al Vilanova. Seguim millorant!

Infantil femení

CB Solsona 46 – 67 CB SAPS
Tot i la derrota de dissabte amb les del CB SAPS de rivals, les jugadores del Solsona van fer un bon partit amb una defensa eficaç, saltant a les ajudes i aprofitant ocasions de contraatac.
Tot i així, va faltar generar ocasions de tir en estàtic en els moments que no teníem opció de contraatac. Seguim!

Sant Joan de Mata 71 - 20 CB Solsona
Partit molt fluix del Solsona, diumenge a la tarda, que s'enfrontava a un dels primers classificats després d’haver jugat ja un partit dissabte.
Tot i alguns moments amb una bona defensa de les solsonines, l'equip rival va ser superior en el rebot i va controlar el ritme del partit des de l'inici.
Cal seguir treballant.

Mini Femeni CB Solsona /Lluis Closa

Mini femení

CB Solsona 9 – 60 Igualada
Partit complicat, dissabte passat, en què les solsonines van tardar a agafar un bon ritme. Les visitants van resoldre aviat el matx amb una bona pressió. Un cop tancat el marcador, les locals van continuar anotant i van arribar als 21 punts. Seguim!

Premini CB Solsona/ Lluis Closa

Premini

CB Solsona 42 - 36 CB Esparreguera
Partit molt igualat, dissabte al matí, després d’un inici on els solsonins van tardar a agafar el ritme necessari. Tot i aquesta arrancada, els de casa van poder mantenir-se per sobre en el marcador.
Una sisena part amb bona defensa va fer que els taronges es proclamessin guanyadors del partit després d’unes parts molt intenses i igualades.