02 de maig del 2024

SÈNIOR MASCULÍ

CB Solsona 65 – 34 Bàsquet Piera
19-12 / 20-2 / 6-8 / 19-12

Els solsonins, amb diverses baixes, rebien el Piera, que es jugava el descens. Els locals, tot i així, van sortir amb ganes de mantenir els bons resultats d’aquesta temporada a casa, i amb un 19-12 s'emportaven el primer parcial. El segon quart els taronges van sortir com un autèntic vendaval i, amb un parcial de 20-2, deixaven el marcador a 39-14 per arribar a la mitja part.
El tercer quart va ser per als visitants amb un escarransit 6-8, mentre que l'últim quart va començar amb els solsonins altra vegada posats dins el partit. A falta de cinc minuts, van
aconseguir la major diferència al marcador amb un 59-24, moment a partir del qual van tenir uns minuts de tràmit per acabar el partit amb el resultat de +30 per als de casa.

SÈNIOR FEMENÍ

Torelló 65 – 60 CB Solsona
Bon partit de les solsonines a la pista del Torelló. Un inici seriós de partit, amb bones seleccions de tir, ens posava per davant (10-20 al primer quart).
Al segon quart les locals van augmentar la intensitat defensiva i van aturar el nostre ritme anotador, igualant el marcador (29-28 al descans).
El tercer quart va continuar amb la mateixa dinàmica. L'intent de pressió defensiva de les nostres jugadores no va aturar el ritme de les osonenques, que van augmentar la diferència (47-41).
Aquesta diferència va arribar a un màxim d'11 punts (55-44 a falta de 6 minuts). En aquell moment, les solsonines, mostrant una gran fortalesa anímica, van tornar a trobar bones opcions de tir exterior, impossibles d’aturar per les locals. A 20 segons del final, un triple ens va posar a només un punt (61-60). A continuació, una decisió polèmica de l'àrbitre, donant una falta personal abans que el temps mort demanat per les locals, va fer impossible l’intent de remuntada. Malgrat el resultat final, vam viure un partit molt seriós de les nostres jugadores. Seguim!

Resultats 27 28 04 2024

JÚNIOR MASCULÍ

CB Solsona 86 – 71 Bàsquet Piera
27-16 / 40-37 / 66-50 / 86-71

Partit vibrant el que es va poder veure a Solsona entre els locals i el ja flamant campió de lliga Bàsquet Piera. En el primer tram de partit els locals ja van deixar clar que volien endur-se una victòria per demostrar que són en aquest final de temporada l’equip a batre. Amb un ritme asfixiant, els solsonins van deixar sense arguments els visitants, que eren incapaços d’aturar el joc local.

Júnior Masculí /Lluis Closa

En el segon període, el Piera va capgirar la dinàmica i va deixar clar que no es presentaven a Solsona a passar la tarda: amb bones accions d’atac i variants defensives, es van acostar al marcador fins als 3 punts a la mitja part.
Cop de timó altra vegada per als taronges, que es refeien amb el bon joc del primer quart: bones accions ofensives i controlant els jugadors importants del visitant. El darrer quart, el CB Solsona gestionaria a la perfecció els 16 punts de renda i s’emportaria una victòria de mèrit contra un equip molt difícil de guanyar. Cal felicitar tot l’equip per la bona feina feta i la mentalitat guanyadora de tots els seus components. Ja estem una mica més a prop de l’objectiu.

CADET A

CB Solsona 58 – 63 UE Sant Cugat
El cadet A rebia aquest dissabte el segon classificat de la lliga, que, a més, venia amb un fitxatge internacional de 2,05 metres d’alçada.
Tot i estar sorpresos i tenir moltes dificultats per parar-lo (es va començar amb un parcial de 0-10), els locals van reaccionar i de seguida es van tornar a enganxar al partit, igualant el Sant Cugat a la mitja part.
El principi del tercer quart és el que va fer més mal, i una baixada en intensitat defensiva va provocar un altre parcial visitant que els posava 12 punts per sobre. Després d’un temps mort, però, els solsonins van demostrar que són un equip molt millor que a principi de temporada i que a Solsona guanyar mai no és fàcil. Gràcies a l’esforç col·lectiu i el joc d’equip van igualar el partit un altre cop quan quedaven 5 minuts.
El matx se'l podia emportar qualsevol dels dos equips. Una pèrdua important i dos tirs fallats al final del partit van fer que s'acabés en una derrota de tan sols quatre punts.
Tot i el resultat, els nostres van demostrar que són un dels millors equips de la categoria i van plantar cara mostrant valor, química i molt bon bàsquet. Hem de destacar l’actuació de Tomàs Crocco, ofensivament i defensivament.
Orgull. Seguim!

CADET M B

CB Solsona 50 – 36 CB Castellet
Partit bastant còmode, dissabte al migdia a casa, amb un inici en què els jugadors locals van sortir encertats i amb una bona dinàmica. Als primers cinc minuts vam aconseguir l’avantatge d’11 punts davant del Castellet.

Cadet B Masculí -Lluis Closa

Malgrat això, un cert relaxament dels taronges va provocar que els rivals s’acostessin i retallessin distància fins a remuntar en la primera meitat.
Una bona xerrada al vestidor va provocar que en la segona part els solsonins sortissin a per totes i acabessin assolint la victòria. La gran defensa per part del Solsona va fer que els visitants tan sols anotessin 7 punts en tota la segona meitat (5 punts al 3er quart i 2 punts al 4rt)
Bona feina per part de tots els jugadors. Seguim així, i a per als tres partits restants de la temporada!

GMlLvCZWIAAQSW3

INFANTIL MASCULÍ

CB Solsona 14 – 64 Gavà
El Solsona s'enfrontava dissabte contra el Gavà, un equip fort i dur en atac i en defensa. L’equip visitant venia en venjança després de la victòria del Solsona al seu camp.
El Gavà va dominar tota el partit, tot i que els locals vam tenir bons moments.
Seguim treballant per a ser cada cop millors.

Infantil Masculí CB Solsona Lluis Closa

CISTELLA BAIXA
MINI FEMENÍ

Granollers 64 – 13 CB Solsona
Desplaçament a Granollers, diumenge, per disputar un partit que afrontàvem amb moltes baixes. Malgrat tot, fins al descans les solsonines van donar la cara amb una bona defensa i accions de contraatac meritòries. Al final, el cansament va provocar desajustos defensius que l’equip rival va saber aprofitar. Seguim.