Dues medalles per a corredors de Solsona a la Marató de Boumort

A la cursa dels 11 Km, Sergi Brau va arribar primer i per les dones, Tate Moreno en segon lloc

Sergi Brau, al capdamunt del podi
17 d'abril del 2024
Actualitzat a les 17:28h

El passat dissabte, 13 d'abril, es va disputar la VII Marató Boumort, tercera prova puntuable per al XV Cadí Circuit Fer. Uns 200 atletes van prendre la sortida, dels quals, una desena de valents solsonins. D'aquests, cal destacar a la cursa dels 11 Km, el Sergi Brau Villaró, que va arribar en primera posició, i la Tate Moreno Camps (EFTEM), que amb el quinzè lloc a la general, s'adjudicava el segon lloc de les dones.

Tate Moreno, al segon calaix del podi del 11 Km

De la resta de solsonins, el Xavi Sànchez (CEXS) assolia un 19è lloc a la marató. A la mitja marató, Marcel Xandri (CEXS) entrava 6è. 27è lloc pel Miquel Alsina (CEXS), 40è lloc per l'Àngel Plaza (Trail Solsonès) i 42è lloc per Xavier Montraveta. A la cursa dels 11 Km, Toni Cardona ha entrat 10è, i Susi Castro (CEXS), en 63è lloc.